Süreç Yönetimi

Kurumsal İş Süreçleri Yönetimi (BPM) ve Doküman Yönetimi (DMS) konularında uzman olan Netoloji ve Söz Dijital güçlerini birleştirdi.
Yetkin kadromuz ile birlikte iş süreçlerinizin otomasyonuna yönelik çözümler sunma konusundaki süreç danışmanınız olmaktan gurur duyarız.

Aynı sektörlerde olsa bile işletmelerin süreçleri değişkenlik göstermektedir. Her işletme kendi kültürüne ve bünyesindeki yapılanmaya göre süreçlerini iş döngüsü içerisinde farklılaştırmaktadır. Bu sebeple iş süreçleri yönetiminizin dinamik olması sizler için büyük avantaj sağlamaktadır.
Netoloji E-Flow BPM ile sürükle bıraklarla tüm süreçlerinizi kendiniz yönetebilirsiniz. Kod bilgisine ihtiyacınız kalmadan kendi süreçlerinizi tasarlayabilirsiniz.

Web ve mobil uyumlu E-Flow sayesinde kullanıcılar, çevik süreçler ile iş dünyasının dinamik doğasına daha iyi uyum sağlar ve rekabette öne çıkar.

E-Flow BPM işletmenize neler sunar?

İş Süreçlerinin Otomasyonu: Manuel iş süreçlerini otomatikleştirme imkanı sunar.
Verimlilik Artışı: Otomasyon ve optimize edilmiş iş süreçleri, işletmenizi hızlı ve verimli bir şekilde yönetmenizi sağlar.
İzlenebilirlik ve Analiz: İş süreçlerinde hangi adımların ne kadar zaman aldığını veya nerede gecikme olduğunu gözlemleme imkanı sunar.
Doküman Yönetimi: Belgelerin elektronik olarak yönetilmesini ve paylaşılmasını kolaylaştırır, güvenliği artırır.
Onay Mekanizması: İş akışları içerisinde onay mekanizmalarını entegre etmek, işlemlerin doğru ve düzenli bir şekilde ilerlemesini sağlar.
Kullanıcı Yetkilendirmesi ve Güvenlik: Hassas verilerin korunması için kullanıcı yetkilendirmesi ve güvenlik özellikleri sunar.
Ölçeklenebilirlik: Küçük işletmelerden büyük kuruluşlara kadar çeşitli ölçeklerdeki iş süreçlerini destekler.
Kârlı Büyüme: Daha etkin iş süreçleri, hızlı karar verme ve verimlilik artışı, işletmelerin kârlı büyümelerini beraberinde getirir.